Judykatura.pl – must have każdego, kto zajmuje się RODO

31.08.2021

 

 

 

 

Już 9 września o godzinie 10:00 serdecznie zapraszamy na webinar online „Judykatura.pl – must have każdego, kto zajmuje się RODO”, który poprowadzi pomysłodawca i założyciel serwisu Judykatura.pl – Piotr Liwszic.

Podczas webinaru – na konkretnych przypadkach – dowiesz się jak w codziennej pracy wykorzystać materiały zebrane w serwisie Judykatura.pl

Data: 09.09.2021 (czwartek)

Godzina: 10:00 – 11:00 (1h)

Prowadzący: Piotr Liwszic 

Aby wziąć udział w wydarzeniu – zapisz się do newslettera!

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Judykatura.pl to:

  • Unikatowa wyszukiwarka zawierająca ponad 2000 orzeczeń, wytycznych oraz decyzji administracyjnych związanych z Ochroną Danych Osobowych (RODO);
  • Platforma łącząca orzecznictwo sądów administracyjnych, sądów powszechnych, trybunałów z decyzjami administracyjnymi organów nadzorczych, opiniami oraz wytycznymi;
  • Aktualizowana na bieżąco baza orzeczeń dzięki której znajdziesz argumenty do swojej sprawy dotyczącej RODO;
  • Platforma wiedzy, która powstała dla Inspektorów Ochrony Danych oraz specjalistów odpowiedzialnych za przestrzeganie prawa ochrony danych osobowych.

Dla kogo jest webinar:

Webinar przeznaczony jest dla wszystkich osób, które na co dzień zajmują się Danymi Osobowymi – zapraszamy: Administratorów Danych Osobowych, Inspektorów Ochrony Danych, ekspertów oraz specjalistów, adwokatów i prawników, którzy specjalizują się w ochronie danych osobowych.

Aby wziąć udział w wydarzeniu – zapisz się do newslettera!

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Agenda webinaru:

W czasie wydarzenia online zapoznasz się z:

  1. zakresem merytorycznym serwisu,
  2. zasadami prostej i przejrzystej nawigacji (tagi, artykuły, organy),
  3. pracą na praktycznych przykładach:
  • zakres postępowania przed Prezesem UODO
  • transfer danych poza EOG
  • pytania prejudycjalne do TSUE

To właśnie w tym celu powstał serwis Judykatura.pl, w którym znajdą Państwo konkretne argumenty związane z przestrzeganiem RODO. Wszystko dzięki możliwości przeszukania ponad 2000 orzeczeń, wytycznych oraz decyzji administracyjnych związanych z Ochroną Danych Osobowych zawierających przypisane artykułu oraz merytorycznie przygotowane tezy.

Wydarzenie jest bezpłatne dla uczestników, a aby wziąć w nim udział wystarczy zapisać się do newsletetra Judykatura.pl i zyskać możliwość otrzymywania ważnych wniosków z całego orzecznictwa RODO:

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Jeżeli nie chcesz zapisać się do Newslettera, a chcesz wziąć udział w wydarzeniu to napisz wiadomość e-mail na adres: wydarzenia@judykatura.pl, a wyślemy Ci bezpośredni link do wydarzenia.

Jesteś już w naszej grupie newsletterowej to zaplanuj wydarzenie w swoim kalendarzu – nic więcej nie musisz robić.

Link do wydarzenia zostanie wysłany na adres mailowy na 3 dni przed wydarzeniem (06.09.2021) oraz w dniu wydarzenia (09.09.2021) o godzinie 9.30.

Zachęcamy Państwa do przesyłania pytań i tematów związanych z RODO – na część z nich odpowiemy w trakcie webinaru pokazując możliwości Judykatura.pl.

Pytania mogą Państwo przesyłać za pośrednictwem Messengera albo wiadomości e-mail na adres wydarzenia@judykatura.pl